Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit tė 1-rė\Vallezimi me henen - Ismet Sijarina EN > 

VALLĖZIMI ME HĖNĖN

Nita dhe Mrika janë dy binjake. Si çdo fëmijë tjetër edhe ata kanë ëndrrat e tyre. Njëra dëshiron të jetë një stjuardesë dhe tjetra një balerinë. Mrika arrin ëndrrën e saj, ajo bëhet një balerinë e suksesshme. Nita nuk arrin, sepse në një moment gjithçka ndryshoi në jetën e saj. Illusioni saj për aeroplan të dashur është prishur. Ajo nuk i ka në qejf aeroplanët më, ajo nuk këndon rreth tyre, ajo dëshiron të jetë diçka krejtësisht ndryshe.

Nita and Mrika are two twins. As every other child they too have their dreams. One wishes to be a stewardess and the other a ballerina. Mrika achieves her dream, she becomes a successful ballerina. Nita does not, because in a moment everything changed in her life. Her illusion for the dear plane is broken. She does not like planes any more, she does not sing about them, she wants to be something completely different.

Skenari/Screenplay: Arian Krasniqi
Regjia/Director: Ismet Sijarina
Producent/Produver: Arian Krasniqi