Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit tė 1-rė\Na ishte njehere nje dhembje e perbashket - Bekim Grejçevci EN > 

NA ISHTE NJĖHERĖ NJĖ DHEMBJE E PĖRBASHKĖT

Një dashuri që është e ndaluar gjatë viteve të luftës në Kosovë. Dy të dashuruar se humbasin njëri-tjetrin dhe përfundojnë duke mos e ditur fatin e njëri-tjetrit. Njëri prej tyre përfundon në Kosovë dhe tjetëri ne Amerikë. Tentimi për tu larguar nga tragjedia përfundon në pikërisht atë

A love that is stopped during the war years in Kosova. Two lovers that lose each other and end up not knowing the fate of each other. One of them ends up in Kosova and the other in America. Trying to get away from the tragedy it ends up in exactly that.

Skenari/Screenplay: Bekim Graqjqevci
Regjia/Director: Bekim Grajqevci
Producent/Producer: Blerim Gjoci