Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit tė 1-rė\KOSOVA911 EN > 

KOSOVA911

Një film që flet për keqkuptimin e lajmit të 11 shtator. Një tregim i ndershëm i një fëmije mbi situatën e trazuar pas lajmit te keqinterpretuar që serbët kishin kryer sulmet. Një situatë qesharake që e kthen në një absurditet si pasojë e mungesës së informacionit dhe keqinterpretim të lajmeve.

A movie about the misunderstanding of news September 11. An honest story of a troubled child about the situation after the news of misinterpreting the Serbs carried out the attacks. A ridiculous situation that turns into an absurdity as a result of lack of information and misrepresentation of news.

Skenari/Screenplay: Burbuqe Berisha
Regjia/Director: Burbuqe Berisha
Producent/Producer: Blerim Gjoci