Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit tė 2-tė\Koleksionisti EN > 

KOLEKSIONISTI

Nje djalosh qe gjithmone e ngacmonin shoket e klases e gjen menyren se si t’u hakmerret. Pasi zgjedhet kryetar klase ai e perpilon listen me emra te nenave te te gjithe shokeve te klases, dhe cdo ore kur arsimtari mungon, ai e shpalos listen dhe fillon t’i “torturoj” shoket e klases...

A guy who always teasing a classmate finds the way how to revenge. Once elected class president he compiles a list with names of mothers of all his classmates, and each hour when the teacher is absent, he unveils the list and begins to "torture" classmates ...

Producent/Producer: Blerim Gjoci
Regjia/Director: Valter Lucaj