Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit tė 2-tė\Bislimi EN > 

BISLIMI

Kosova e pasluftes ka kaluar nepermjet ndryshimeve rapide, duke filluar qysh nga familja. Materializmi ka shkaterruar rendin familjare, ku i kamuri shkel te varferin... A eshte lehte te vdesesh ne Kosove? Edhe nese deshiron te vdesesh, shpesh nuk arrin dot. Ti duhet te vuash dhe te presesh deri ne rastin tjeter...

Postwar Kosovo has gone through rapid changes, starting from the family. Materialism has destroyed the family order, where the competency violates the poor ... Is it easy to die in Kosovo? Even if he wants to die, often it fails. You must suffer and wait until the other opportunity ...

Producent/Producer: Blerim Gjoci
Regjia/Director: Amir Vitia