Prapa\Filmat e Edicionit të 9-të\BODRUMI  

BODRUMI / THE BASEMENT

 

Sinopsis:
Ngjarja zhvillohet ne kohen e luftes se fundit ne Kosove, brenda podrumit te nje shtepie, qe rezulton te jete shtepi e nje polici serb te uniformuar.Ai mban peng nje shqiptar Agronin, me profesion doktor. Synimi i vetem i Agronit eshte ikja e tij nga ai podrum dhe bashkimi me familjen e tij te humbur.


Producent: H&H- Arian Mustafa;
Bashkeproducent: Tri dritare, Cine Production
Skenari: Arian Mustafa;
Regjia: Arian Mustafa
Drejtori i fotografise dhe
Montazha: Latif Hasolli
Skenografia: Arben R. Shala
Muzika: Memli Kelmendi;
Ndriqimi: Besnik Hasolli
Grimi: Doresa Rexha


Luajne: Hazir Sh. Haziri, Lulzim Guhelli, Albulena Bardhi