Prapa\Filmat e Edicionit të 9-të\RRJETA  

RRJETA / NET

 

Sinopsis:
Djali mbi 10 vjet jeton ne fshate me gjyshen e vet. Ai perpiqet deri ne sakrific per ti siguruar te hollat per barnat e gjyshes.


Skenari dhe Regjia: Arber Krasniqi;
Kamera: Latif Hasolli
Montazha: Latif Hasolli;
Toni: Zyber Krasniqi

Luajne: Albin Bajraktari, Basri Shala