Prapa\Filmat e Edicionit të 9-të\LENA DHE UNE  

LENA DHE UNE / LENA AND ME

 

Sinopsis:
Si emigrante ne Amerike, Lena dhe Ardi pajtohen te lidhin martese te organizuar nga prinderit e tyre. Momentet komike dhe te kendshme ndermjet tyre fillojne, kur ata merren me organizimin e dasmes.


Producent: Armond Morina;
Skenari dhe Regjia: Blerta Basholli
Ass. I Regjise: Desiree Akhavan;
Menagjer I Produksionit: Artan Korenica
Montazha: Blerta Basholli;
Muzika: Tromor Dhomi;
Skenografia: Maria Dyer
Ndriqimi: Michael Wood;
1st ass. Kameres: Owen Strock;
2nd ass. Kameres: Maddalena Crosti, Jeniffer Souhr;
Toni: Jeniffer Souhr, Yianna Dellatolla;
Boom: Bellinda Rodrigez;
Grip: Jeff Brink;
Production Photographer: Zogji, Minush Krasniqi;
Grimi: Suzana L. Halili. Teuta Ibriqaj;
Kostumet: Njomeza Dubovci;
Shofer: Bestrim Asllani


Luajne: Yllka Gashi, Shpend Xani, Shqipe Biba, Safet Biba