Prapa\Filmat e Edicionit të 9-të\HEROI  

HEROI / HERO

 

Sinopsis:
Nje djale ne adoleshence “shenderrohet” ne hero meqe e rrahe nje femije I cili u’a vjedh buken puntoreve ne fushe dhe me kete rast humbe te dashuren apo me mire te themi simpatine e vet. Gjate gjithe jetes se vet i riu jeton me brengen per ate qe i ndodhi ne rini dhe per here kerkonte e mundohej te gjeje nje mundesi qe ta “cliroje” veten nga kjo brenge. Rasti i jepet ne moshen e pjekurise ne castin kur ishte ulur me ne fund ne nje darke solemne me te dashuren e vet.


Produksioni: WOW Production– Gostivar;
Producent: Flamur Kreci
Skenari dhe Regjia: Osman Demiri;
Drejtor I fotografise: Osman Demiri
Luajne: Avni Dalipi, Mirlinda Saiti,
Vlora Demiri, Vigan Demiri etj