Prapa\Filmat e Edicionit të 9-të\SISTRESS  

SISTRESS / SISTRESSY

 

Sinopsis:
Ekzitojne menyra te ndryshme per te ndryshuar stilin e jeteses. Imeri enderron te ike nga Kosova per shkak te okupimit Serb. Babai i tij enderron qe te martoj te pese djemte e tij, para se te vdes, me nuse Shqiptare. Naimi, enderron qe te integrohet ne shoqerine Evropiane duke u martuar me nje vajze nga shtetet e BE-se. Nina nje vajze Gjermane, gruaja e Imerit enderron qe te kaloj pjesen e mbetur te jetes me Imerin. Ky eshte nje film ku realizohen te gjitha endrrat…pak a shume.


Producent: Birol Urcan, Genc
Berisha; Skenari dhe regjia: Birol Urcan;
Ass. i regjise: Albba Morina;
Drejtor i fotografise: Genc Berisha;
Kamera: Agron Berisha;
Ass. i kameres : Petrit Daku
Montazha: Veton Berisha;
Postproduksioni: Dren Berisha
Toni: Valon Morina;
Muzika: Faton Dolaku,
TAFA&MAXHUNI, L.W.Bethoven


Luajne: Besart Sllamniku, Bislim, Muqaj, Nora Muqaj, Ylber Bardhi, Ernest Malazogu, Lyra Xhoci, Fikrim Morina