Prapa\Filmat e Edicionit të 9-të\RRUGETIMI  

RRUGETIMI / THE JOURNEY

 

Sinopsis:
“Rrugetimi” eshte tregim per familjen dhe lumturine. Nje burre qe e do muziken dhe nje grua qe e do baletin, bien ne dashuri. Ata fillojne rrugetimin e tyre me te qeshura, gezim, muzike dhe dashuri, derisa dikush ua nderpret kete rrugetim...


Skenari: More Raca;
Regjia: More Raca
Kamera: Latif Hasolli;
Montazha: More Raca
LUAJNE: Vesa Broqi, Arben Bajgora, Don Raca