Prapa\Filmat e Edicionit të 9-të\MES PARAJSES DHE FERRIT  

MES PARAJSES DHE FERRIT / BETWEEN PARADISE AND HELL

 

Sinopsis:
Nje ushtar i vetmuar kujton momentet nga lufta dhe humbjen e shokeve te tij me te mire .


Produksioni/ Production: Frame In;
Producent/ Producer: Arben Fejzullahu
Skenari dhe Regjia/ Written and directed by:
Ibrahim Deari;
Drejtori i fotografise: Ibrahim Deari,
Montazha: Erman Memedi;
Efekte Speciale: Erman Memedi;
Skenografia: Ardian Kadriu;
Muzika: Zoran Kraljevski