Prapa\Filmat e Edicionit të 9-të\VEC KUQ  

VEC KUQ / JUST RED

 

Sinopsis:
Ngjarja ndodh ne vitin 1990. Dy polic serb gjate patrullimit ne fshat verejne disa ndryshime ku ngjyra kuqe dominon, kjo atyre u pengon...


Skenari dhe Regjia: Durim Kryeziu;
Drejtori i fotografise: Gazmend Nela
Montazha: Durim Kryeziu;
Skenografia: Luljeta Humolli;
Kostumet: Samka Ferri;
Toni : Agron Demolli

Luajne: Naser Rafuna, Ilir Prapashtica, Fisnik Sykaj, Fatmir HAliti, Mejreme Berisha, Abaz Kryeziu, Zeqir Kryeziu