Prapa\Filmat e Edicionit të 9-të\SKENDERI  

SKENDERI / SKENDER

 

Sinopsis:
Ngjarja ndodhe ne nje fshat te Kosoves ne vitin 1995 ku ne Kosove eshte vendosur pushteti policor serb. Deshira e femijeve per te shkuar ne qytet per te pare lojen e palaqos, eshte vet deshira dhe etja per liri. Por Skenderi e parandjene qe udhetimi deri ne qytet nuk eshte I lehte, madje mund te jete edhe tragjik.


Producent/Producer: Blerim Gjoci
Regjia/Director: Sabri Pajaziti
Skenari- Sabri Pajaziti
Drejtor i fotografise- Fatrion Ibrahimi
Montazha- Besim Ugzmajli
Toni- Edon Morina
Organizator- Ali Krasniqi
Grimi- Egzona Kurtishi
Kostumet- Ali Krasniqi
Skenografia- Sherif Bega
Ndriqimi- Betim Rexhepi
Rekuizitat- Besnik Rrustemi

Rolet: Hafir Bislimi, Anisa Ismaili, Ekrem Jakupi, Syle Kusherini etj..