Prapa\Filmat e Edicionit të 9-të\ZIBIDI  

ZIBIDI / ZIBIDI

 

Sinopsis
Drini, Mali dhe Edi rrine ne kafene rreth tavolines me tre filgjana te zbrazet. Nuk kane par ate vazhdojne ndejen e as nuk dijne ku te shkojne. Te kapluar nga monotonia fillojne ta ngacmojne njeri-tjetrin dhe kalimtaret e rastit deri ne momentin vendimtar I cili mund ta nderroj jeten e tyre.


Bashkeproduksion- Nine Eleven Dedication Festival dhe N’Art
Producent/Producer: Blerim Gjoci, Bujar Kabashi
Regjia/Director: Lendita Zeqiraj, Nart Zeqiraj
Menagjer produksioni- Jasemina Sirejecich
Skenari - Nart Zeqiraj
Drejtor i fotografise - Armel Hostiou
Asistent i kameres Dhe ndriqimit - Blend Qela
Montazha- Boubkar Benzabat
Toni - Pellumb Ballata
Muzika - Blerim Avdili "Crown"

Rolet: Afrim Muqaj, Gani Rrahmani, Nol Berisha