Prapa\Filmat e Edicionit të 9-të\KNOCKDOWN  

KNOCKDOWN

 

Sinopsis:
Puna,e dashura dhe ushtrimet janë përditshëmria e Fatonit. Ai ka një jetë, një ëndërr, një dëshirë, një ideal… dhe që të gjitha këto, kanë vetëm një emër për të, Boks.
Por,secili njeri që “i del para syve” nuk e kupton qëndrimin, vendosmërinë dhe sinqeritetin e tij. Në fund, vet Boksi i’a shuan ëndrrën …


Producent/Producer: Blerim Gjoci
Regjia/Director: Amir Vitija
Skenari- Amir Vitija
Drejtor i fotografise- Gazmend Nela
Asistent i kameres - Blendi Qela
Montazha: Arben Shala
Ndriqimi - Hezer Bikliqi
Grimi- Leonora Mehmeti
Kostumografia- Leonora Mehmeti
Skenografia- Arian Haliti
Toni- Gezim Berisha
Organizimi- Ilir Kabashi

Rolet - Mevlyd Osmani, Ilir Prapashtica, Luan Kryeziu, Armend Baloku, Albulena Kryeziu