Prapa\Filmat e Edicionit të 8-të\Kazani  

Kazani/The Big Pot

 

Kazani/The Big Pot

Në një shtepi ku jeton një Burrë dhe dy Gra, burri i cili ka të hapur një kafeteri në shtepin e tij, kafiteri në të cilen punojnë të dy gratë, njerën nga të cilat e perdor për nevoja të tija ersonale, ndersa tjetren e perdor per te perfituar materialisht. Pas një kohë, njëra nga gratë lind një femijë të gjinisë femer i cili në mesin ku jeton është shumë e veshtir për të jetuar një jetë normale.

In a house where a man and two women live, the man has opened a café where the two women work. One of the
women he keeps for himself, and the other he pimps out to other men to make money. After a while, one of the women gives birth to a girl. In this environment it is very difficult to live a normal life.

Shkelzim Sulejmani

Shkelzim Sulejmani i lindur me 06.08 1988 ne Fushe Kosove eshte student I viti te dyte ne Akademine e Arteve , ne kuader te Universitetit Publik te Kosoves. Deri me tani ka realizuara kater filma te metrazhit te shkurter
me tema kryesisht sociale. Aktualisht eshte assitent
Regjie ne Emisionin Humanitar “AFER”, I cili editohet ne
Radio Televizionin e Kosoves RTK.

Solomon Shkelzim was born August 6, 1988 in Fushe Kosovo and is a second-year student at the University of Prishtina Faculty of Arts. He has made four short films dealing with social issues. Currently he is assistant director of the humanitarian show “AFER” (“close”), on RTK (Radio Television Kosovo).


Regjia dhe Skenari: Shkelzim Sulejmani,
Kamera: Kujtim Saqipi, Kabil veseli;
Montazha: Blerta Abazi;
Ndriqimi: Bujart Zeqiri

Aktoret: Valon Bujupi, Lumturie Arifi, Fitim Saqipi, Kabil Veseli, Fidan Kapllani,
Kastriot Saqipi, Dorentina Gerguri, Adea Shala;