Prapa\Filmat e Edicionit të 8-të\Vrima perballe  

Vrima perballe

 

Vrima perballe

Vian shkon për të pushuar por gjithçka do i kujtojë diçka. Pëshpërimat zhurmat dhe zërat do e drejtojnë në një realitet me vizione. Vian dashuron Alfred-in. Ky i fundit dashuron pjesën tjetër të saj, Emën. Është një vizion i femrës apo realitet i vërtetë...

Vian goes on holidays, but everything reminds her of something. The whispers, noises, and voices lead her to have a new reality filled with visions. Vian loves Alfred, who loves Emën, a different side of Vian. Is it a woman’s vision or is it reality?

 

 

 

Emiljo Leka

Pasi mbaroi Fakultetin e Shkencave Politike në Universitetin Europian të Tiranës, vazhdoi studimet për regji filmi në Akademinë e Filmit dhe Multimedias “Marubi”. Kur mbaroi vitin e parë në këtë akademi me filmin “Play/Pause” i cili u
selektua në festivaline filmit Early Bird në Bullgari, këtë vit vjen me filmin e tij të dytë “VRIMA PËRBALLË”.

After graduating from the Faculty of Political Science at the European University of Tirana, Leka studied film direction at the Academy of Film and Multimedia Marubi. He finished the first year in the academy with “Play / Pause,” which was seleted for the Early Bird film festival in Bulgaria. This year comes his second film, “VRIMA PËRBALLË”. Filmografi: regji: “PLAY\PAUSE”, “VRIMA PËRBALLË”, NARCISIUS
(30 sec film). op. Zëri: “PAINTED BLACK” (dokumentar)


regji: emiljo leka
skenar: topoklima anis leka
kamera: rron ismajli
montazh: emiljo leka;
op. zëri: elton baxhaku;

Aktoret: Eglantina Cenomeri, Lulzim Zeqja, Dashamir Leka, Tefta Adhami