Prapa\Filmat e Edicionit të 8-të\NO Exit  

NO Exit

 

NO Exit

Në ashensor hynë një mashkull dhe dy femra. Pas pak ndalet ashensori. Të tre mbesin Brenda, tentojnë që të dalin nga aty po nuk munden. Thërrasin për ndihmë por askush nuk ju ofron. Një burrë dëgjohet nga jashtë qe iu thotë: “rrini aty se mirë jeni”. Ai nuk ua hapë derën dhe nuk iu jep
ndihmë. Këta rrinë në ashensor dhe fillojnë të rrëfehen për jetën qe e kanë bërë jashtë shensorit. Më vonë ne kuptojmë se ata janë të vdekur. Pas rrëfimit ndezet një dritë dhe ata shkojnë në Parajsë

A man and two women get onto an elevator which stops halfway up, trapping them inside. They call for help, but the only voice they hear tells them “stay there, you’re doing fine” and does not open the door or help them. To pass the time they start to confess to each other the sins they have committed in their lives. Later we realize that they died and went to paradise.

Arlinda Morina

Studioj për regji filmi në fakultetin e arteve, klasa e Prof. Isa Qosjes . Kam bërë edhe disa shfaqe teatrore, si: ”Gjyshja jeme“. Kam qenë asistent-regjisore në shfaqjen “Duke pritur Godonë“ në Teatrin Kombëtar. Asistente e shaqes “Natën e mirë nënë” në Teatrin “Dodona” , dhe Regjisore e shfaqes “Audienca “ e Havelit . Kam realizuar edhe disa filma studentorë , “ Si Merlin” , “Lulet”, “Këpucët me take”, “ Buzët e Evës”, “ No Exit”.

She is studying film directing with Isa Qosja in the University of Prishtina Faculty of Arts. She has done several theater plays, including directing “My Grandmother,” assistant director for “Waiting for Godot” at the National Theatre and “Good Night Mother” in Dodona Theatre, and directed Havel’s “Audience.” She also worked on several student
films: “Merlin”, “Flowers”, “Shoes with Heels,” and “Eve’s Lips.”


Regjia dhe Autore : Arlinda Morina;
Assistent : Fisnik Muji;
Kamera: Burime Tufa;
Montazha: Arber Hajdari;
Skenografia: Ilir Zhubi;
Kostumet: Yllka Brada;
Toni: Patrik Domi

Aktore: Xhejlane Terbunja, Vedat Haxhiislami, Albulena Kryeziu