Prapa\Filmat e Edicionit të 8-të\Mulliri  

Mulliri/The Mill

 

Mulliri/The Mill

Pushteti dhe viktimat. Zenuni me gruan e vet jeton në katin e dytë të Mullirit. Jeta e tyre është e rehatshme derisa një ditë pushteti e detyron
Zenunin të merret me një punë të pazakontë. Si pasojë e kësaj shkaktohen shumë viktima. Zenuni bëhet viktima kryesore në këtë proces.

Zenun lives with his wife on the second floor of a mill. Their life is comfortable until one day the government forces Zenun to deal with an unusual job. This causes many casualties, chief among them Zenun himself.

 

 

 

Ilirjan Himaj

I lindur më 03. 03. 1985. në Gjakovë. Shkollimi fillor dhe i mesëm në Junik. Studimet në fakultetin e arteve dega e pikturës, bacelor dhe master. Po në të njëjtin institucion vazhdon studimet në degën e regjisë së filmit ku dhe vazhdon të mbajë statusin e studentit. Aktualisht është në vitin e katërt të studimeve në klasen e prof. Emin Halili.

Born in 03. 03. 1985. Birthplace, Gjakova. Elementary and gymnasium in Junik. Studied in Faculty of art department of painting, bachelor and master. In the same institution continued studies in department of film direction. Currently in forth year of studies in class of Prof. Emin Halili Filmografia: Ana tjeter, I fundit, Shalli, Matanë lumit, Tetshja,
In memoriam, Mulliri.


Producent/Producer: Blerim Gjoci,
Skenari dhe Regjia / Script and Director: Ilirjan Himaj,
Drejtor fotografie / D.O.P: Latif Hasolli,
Muzika / Music: Korab Shaqiri,
Montazha dhe postproduction / Editing and Postproduction: Latif Hasolli,
Organizator / Line Manager: Diamant Himaj ,
Ndriqimi / Light designer: Besnik Hasolli,
Toni / Sound: Armend Lokaj,
Skenografia / Set Desinger, dhe/ and Kostumografia / Costumer design : Albulena Borovci

Rolet / cast : Basri Shala- virussi, Agron Shala, Avdullah Gjikokaj, Aurita Agushi, Zaim Berdyna, etj.