Prapa\Filmat e Edicionit të 8-të\Greetings from Prishtina  

Greetings from Prishtina

 

Greetings from Prishtina

Duke kuptuar realitetin e ri në Kosovën e pasluftës, një serb i ri, i zhgënjyer prej ish-udhëheqësve politikë të tij, vendos të hakmerret kundër atyre që ai i donte më së shumti. Në një situatë të dëshpëruar, të dehur dhe kaotike, ai e gjen mënyrë unike për hakmarrje ...

By understanding the new reality in a postwar Kosovo, a young serbian, disappointed of his former political leaders decides to retaliate against those he loved the most. In a depressed, drunk and chaotic situation, he finds the unique way to revenge…

 

 

Petrit Domi

Prishtina University / Art Direction / Film Directing 2003- 2006. Worked with producers to conducting story research, editing story packages for line-up, mastering and distributed rundown. Used digital film & editing equipment. Shot, reported and edited daily & weekly news stories to be aired on Com-cast Cable Programming. Rotated operational positions during production of EHC-TV.

Universiteti i Prishtines / Dega artit / Regji Filmi 2003-2006. Ka punuar me prducent ne organizimin e hetimeve mbi storiet, ka bere gati storie per emitim dhe pergatitjen e tyre per distribuim. Ka perdorur mjete digjitale per xhirim dhe montazhe, ka xhiruar dhe montuar storie ditore dhe javore
per emitime te ndryshme kabllovike, ka pasur pozicione te ndryshme menaxhuese ne EHC-TV.


Skenari: Rrahman Fetahu, Petrit Domi;
Regjia: Petrit Domi;
Drejtor i Fotografisë:Petrit Domi;
Kamera Montazha & Toni: Patrik Domi;
Muzika Origjinale:Visar Kuqi

Aktorë: Rrahman Fetahu; Producentë: Petrit Domi, Rrahman Fetahu;