Prapa\Filmat e Edicionit të 8-të\Gure Uje  

Gure Uje/Stone Water

 

Gure Uje/Stone Water

Eni, një djalë 18 vjeç, autist jeton vetëm me të atin. Suela është gruaja që ka filluar të bëhet pjesë e familjes nëpërmjet babait, Enit nuk i pelqen kjo gjë. Babai vdes aksidentalisht dhe Eni ngelet në shtëpi me Suelen. Gruja bën përpjekje për tu afruar me djalin, bën shumë përpjekje por vetem e fundit i afron ata, por jo vetem ata dy.

Eni, a young autistic man, live alone with his father. Suela enters into their life, through the father, but Eni doesn’t like it. The father dies accidentally, and Eni ends up alone with Suela at home, who makes all efforts to get closer to him. The last effort will get them closer, but not only the 2 of them...

Ervin Kotori

2010: Diplomoj në Akademin e Filmit dhe Multimedia Marubi për Regji. Ervini ka shkruar dhe ka bërë regji në tre filma të shkurtër gjatë studimeve: “UNE” 3 min, “DHOMA 104” 17 min, “GURE UJE” 18 min. Asistent I pare I Pluton Vasi ne
filmin artistik “MAYA” Albanian Production (Oct-Nov 2009).

2010: Graduated from the Academy of Film & Multimedia “Marubi” for Directing. Ervin wrote and directed 3 short-films during his studies: “UNE” 3 min, “DHOMA 104” 17 min, “GURE UJE” 18 min. First assistant-director of Pluton Vasi for the feature film “MAYA” Albanian Production (Oct-Nov 2009).


DIRECTOR Ervin Kotori;
SCREENPLAY Ervin Kotori;
PRODUCTION AFMM;
DOP Redion LLupi;
SOUND Fatmir Murataj
EDITING Sabir Kanaqi;

CAST Guljem Kotori, Suela Konjari, Myzafer Ziflaj