Prapa\Filmat e Edicionit të 8-të\Kofja e zbrazët  

Kofja e zbrazët/Empty Bucket

 

Kofja e zbrazët/Empty Bucket

Një nuse e re, shtatzënë, ka ankthe. Ajo dërgohet në shërim te shkrirësja e plumbit për mbrojtje nga magjia e zezë. Kur familja e burrit festojnë suksesin e shërimit, e kaluara kthehet për të lënduar jetën e femijës së saj.

A young bride is sent to the magical healer to protect her pregnancy from a hidden curse. When her husband’s family rejoices in healing, her past comes back and threatens the life of her unborn baby.

 

 

 

 

 

Antoneta Kastrati

Antoneta (1981), ka realizuar mjaft filma dokumentarë në dhjetë vjetët e fundit në Kosovë. Për momentin jeton në Los Angeles, (USA) ku edhe filloi angazhimin në filma artistik. “Mbretëria e Qymyrit”, (2011) (Dokumentari më i mirë, Green dox, Dokufest), “Ninulla” (2010) (Njohje Speciale,
Dokufest), “Rojtari i Bjeshkëve”, (2010); “Tu e lyp’ magjinë”, (2009), “Dasmat dhe Pampersat”, (2007), dokumentari më i mirë regjional në Zagreb Dox Festival në Kroaci.

Antoneta has directed many documentary films over the past ten years in Kosova. Now based in Los Angeles, Antoneta is starting to get involved in narrative filmmaking. Recent Filmography: The Kingtom of Coal )2011 (Best documentary at dokufest, Green dox, Ninulla (2010) Special mention, The guardian, (Director) 2010, Seeking Magic, (Director) 2009, Weddings and Diapers, (Director) 2007, won first regional prize at Zagreb Dox festival.


Producer: BLERIM GJOCI;
Written and Directed by: ANTONETA KASTRATI;
Producer:CASEY COOPER JOHNSON;
Director of Photography: SEVDIJE KASTRATI;
Edited by: KALTRINA KRASNIQI;
Original Music by: DRITËRO NIKQI

CAST: ERËMIRË KRASNIQI, XHELAL HALITI, REMZIE SHALA.