Prapa\Filmat e Edicionit të 8-të\Aksidenti  

Aksidenti/The Accident

 

Aksidenti/The Accident

Si pasojë e një aksidenti fatkeq, që del të jetë fatal për dy krerët e familjes, dy fëmijë të moshës së mitur mbesin jetimë. Kështu, të mbetur në mes të përkujdesjes institucionale, në njërën anë, dhe asaj farefisnore në anën tjetër, ata bredhin rrugëve të Prishtinës. Derisa në fund...

As a result of an unfortunate accident, where mother and father loose their lives, two children become orphans. Left under social care on one side and relatives on the other, these orphans find themselves in the streets of Prishtina. Until...

 

 

Valon Jakupaj

Valon jakupaj eshte I lindur ne fshatin Skivjan ne komune te Gjakvoves. Valoni filloi karrieren e tij ne boten e filmit dhe te videos ne fillim te viteve 90. Ai filloi me dy kurse nje vjeqare per produksion filmik dhe mandej ne “ City and Guilds TV and Video “. Po ashtu ne te njejtin vit Valoni I filloi studiment ne fakultetin e quajtun “ London College of Printing “

Valon Jakupaj is born in a small village called Skivjna, which is near Gjakova. After finishing the secondary school Valon was ordered to serve the military service in former Yugoslavia, which at that time it was involved in the war with Bosnia and Herzegovina. Since refusing the call up paper Valon
had to move to London at the beginning of 94 to seek for a safer live.


Producent: Blerim Gjoci;
Regjia: Valon Jakupaj;
Drejtor i fotografisë: Isak Duraku;
Muzika: Korab Shaqiri;
Skenari:Lulzim Rashiti;
Konsultatnt i skenarit: Naser Shillova;
Montazha: Valon Jakupaj;
Color grading: Vedat Zeka;
Toni: Jetmir Rama;
Organizimi: Berat Keqekolla;
Grimi / Kostumet: Behare Fetahu;
Krani dhe Shinat: Zgjim Jashari