Prapa\Filmat e Edicionit të 8-të\  

Kohe Zgjedhjesh/Decision Time

 

Kohe Zgjedhjesh/Decision Time

Kohë zgjedhjesh. Një karrocë fëmije vjen e vetme në qendër të një fshati por, askush nga fshati nuk do ta marrë.

A lonely stroller comes in a village but no one will take it.

 

 

 

 

Soena Lame

Soena Lame e lindur në Tiranë më 1988, diplomuar
nga shkolla e lartë në pikturë dhe fotografi, dhe sapo ka diplomuar në akademin e Filmit dhe Multimedia Marubi për regji.

Soena Lame, born in 1988 in Tirana, has finished the artistic gymnasium for painting and photography, and has just graduated from the Academy of Film & Multimedia Marubi for Directing.

Filmografia/Filmography:
GJERAT QE KURRE STE KAM THENE (Things i’ve never said before), PA KTHIM (No return), KOHE ZGJEDHJESH (Time for a choice).


DIRECTOR: SOENA LAME;
SCREENPLAY: SOENA LAME;
PRODUCTION: AFMM; DOP: EDON AGUSHI;
SOUND: FATMIR MURATAJ;
EDITING: ARJANIT GJONBALAJ
CAST: Krenar Zejno, Urim Bozaxhiu, Adelina, Jonela Nanaj, Ervin Kotori