Prapa\Filmat e Edicionit të 8-të\  

Acropolis

 

Acropolis

E kuptoj se kam zemër ngase po e ndjej thyerjen e saj. Çdo rrëfim ka një përfundim...me gjasë edhe ky i imi.

I know I have a heart because I feel it breaking. Every confession has an end, and this is probably mine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blerdi Malushi

Jam Blerdi Malushi student i vitit të III-të Fakulteti i Arteve Dramatike dega Regji filmi. 10 vjet kam punuar në rtv21 si realizator i disa emisioneve kulturore-argëtuese dhe dokumentare si dhe spketakleve telivizive. Gjithashtu, kam punuar disa dokumentarë si p.sh “Kompromisi i Elefantëve” ku morra cmimin special në festivalin One World. Në spektaklin “Miss Shqpëria 2010”, punova anën kreative dhe artistike të këtij spektakli. Në gusht të 2011-tës bëra regjinë e klipit “New Born” me koreografi të Rudina Berdynaj, klip ky i cili përfaqësoi Kosovën në festivalin EuroDancing.

Blerdi Malushi is a third-year student at the Unoversity of Prishtina Faculty of Arts in Film Direction. He worked for ten years at RTV21
performing on various cultural and entertainment programs and documentaries. He also worked on documentaries such as ompromise of the Elephants” where he won a special award at the One World festival. He was part of the creative team behind “Miss Albania 2010.” In August 2011 he directed a short clip called “New Born” choreographed by Rudina Bërdynaj, which represented Kosovo at the
EuroDancing festival.


Camera/Kamera: Blerdi Malushi, Bujar Berisha;
Postproduction: maXimus;
Script consultant/konsulente
Skenari: Leonora Rugova;
Written & Directed/ Skenari&Regjia: Blerdi Malushi