Prapa\Filmat e Edicionit të 7-të\BREK’T E SHERRIT  

BREK’T E SHERRIT | WRANGLE PANTIES

 

Sinopsis
Një çift binjakësh identikë, të cilët sapo janë vendosur në banesë të re, gjejnë një palë brekë femrash në ballkon. Një varg koincidentesh vazhdon, duke i bërë këto brekë burim të keqkuptimeve dhe grindjeve mes shumë njerëzve.


Producent/Producer: Blerim Gjoci,
Regjia/Director: Faton Hasani,
Skenari/Script: Edon Muhaxheri,
Kamera/Camera: Petrit Domi,
Montazhi/Editing: Faton Hasani,
Muzika/Music: Labinot Krasniqi,
Organizator/ Organizer: Berat Keqekolla,
Toni/ Sound: Patrik Domi,
Skenografia/ Designer: Behare Fetahu,
Kostumet/ Costumes: Blerina Beka,
Grafika & Postproduksion/ Graphics & Postproduksion: SmallFish

Aktorët/Actor: Ilir Prapashticas, Venita Bajrami, Gent Bajri, Nol Bajri, Ramadan Malaj, Shirine Morina, Erbest Malazogu, Rabije Kryeziu, Shqipe Gashi, Shkelqim Islami, Altini&Almiri