Prapa\Filmat e Edicionit të 7-të\PERTEJ KUFINJVE  

PERTEJ KUFINJVE | BEYOND BORDERS

 

Sinopsis
Kufiri Shqiptar–Grek, një ushtar shqiptar, një ushtar grek dhe një bari maqedonas. Ky është një tregim i shkurtër mbi një konflikt tejet të gjatë dhe tepër aktual…e djeshmja përndjek të sotmen!


Një film nga/ A film by: Evis Lule,
Udheheqes Artistik / Art director: Gjergj Xhuvani,
Drejtor Fotografie/ Art director: Florian Haxhihyseni,
Drejtor Fotografie/Director of photography: Florian Haxhihyseni,
Producent/Producer: Dritan Huqi

Aktorët/Actor: Bekim Guri, Orion Halili, Gent Hazizi, Elidon Fino