Prapa\Filmat e Edicionit të 7-të\GJAKSIT  

GJAKSIT | BLOOD FEUDS

 

Sinopsis
Trajton një temë dhe plagë të rëndë të shoqerisë shqiptare: gjakmarrjen. Subjekti dhe personazhet janë frymëzuar nga jeta reale. Një djalë i ri kryen një krim; vret shokun e tij të ngusht. Familja e tij bie në gjak dhe e zgjidh cështjen duke ia dorëzuar djalin e tyre hasmit.


Nje film nga/ A film by: Neritan Mehmetaj,
Drejtor Fotografie/D.OP.: Florian Haxhihyseni,
Producent/ Producer: Dritan Huqi

Aktorët/Actor: Rozeta Feri, Guliem Radoja, Kristaq Skrami, Edvin Mustafa