Prapa\Filmat e Edicionit të 7-të\TURPI  

TURPI | SHAME

 

Sinopsis
Një fshatë larg civilizimit Një VAJZË. Një DJALË. Një TURP.


Producent/Producer: Blerim Gjoci,
Skenari/Script: Ben Apolloni,
Regjia/Director: Burim Baftiu,
Muzika e komponuar nga/Composition by: Trimor Dhomi,
Kamera dhe ndriqimi/Camera and light: Artan Korenica,
Montazha/Editing: Liridon Kabashi,
Toni/Sound: Arlind Rama,
Organizimi/ Organization: Safete Mustafa,
Grimi dhe Kostumet/ Costumes and make up: Loreta Ukshini

Aktorët/Actor: Albulena Kryeziu, Berat Pllana, Mejreme Berisha, Muharrem Sylejmani, Sabedin Shahiqi, Raif Haziri