Prapa\Filmat e Edicionit të 7-të\PIROMAN  

PIROMAN | PYROMAN

 

Sinopsis
Trauma nga e kaluara dhe mungesa e familjes e drejton fëmiun në aktiviteteve të quditshme. Kjo zgjon kureshtjen e të gjithëve e në veqanti të vajzës. Kureshtja ndaj zjarrit dhe djalit të quditshem, lidhja emocionale e bënë vajzën viktimë të fenomenit.


Producent/Producer: Blerim Gjoci,
Skenari dhe Regjia/ Script and Director: Ilirjan Himaj,
Drejtor fotografie/D.O.P.: Latif Hasolli,
Muzika/Music: Trimor Dhomi,
Montazha dhe postproduction/Editing and Postproduction: Latif Hasolli,
Organizatorë/ Organizers: Berat Keqekolla,
Line menagjer: Arber Krasniqi,
Ndriqimi/Light designer: Besnik Hasolli,
Toni/Sound: Sazan Kuqi,
Skenografia: Diamant Himaj
Kostumografia/ Consumer Design - Albulena Borovci

Aktorët/Actor: Albin Bajraktari, Ida Ademi, Selman Lokaj, Avdullah Gjikokaj, Agron Shala, Selatin Ademi, Egzona Ademi , Shirin Morina