Prapa\Filmat e Edicionit të 7-të\PR TERS AT AST  

PR TERS AT AST | JINX IN A JIFFY

 

Sinopsis
Ngjarja ndodh. Nis gara e gazetarëve në ndjekje të Imazheve. Të vetmet janë ato të xhiruara nga celulari i një dëshmitari në vendngjarje. Imazhet përshkojnë ekrane, personazhe dhe situata te çdo lloji, por asnjë ekran, personazh dhe situatë nuk pershkon vetë Imazhet.


Script and Directing: Gentian Rexhep Koçi,
Screenplay: Bora Ylli & Gentian Rexhep Koçi,
Cinematographer: Arianit Gjonbalaj & Gentian Rexhep Koçi,
Editing: Arianit Gjonbalaj,
Music: Mardit Lleshi,
As. Director: Anis Leka,
Executive Producer: Gentian Rexhep Koçi,
As. Camera: Rron Ismailaj,
Sound: Gledis Bica,
Make Up: Liliana Tesho,
Set Designer: Ilia Kolka,
Cak: Nerta Veliu

Actor: Neritan Liçaj, Emiljo Leka, Amos Zaharia, Bekim Guri, Violeta Trebicka