Prapa\Filmat e Edicionit të 7-të\MYSAFIRET  

MYSAFIRET | GUESTS

 

Sinopsis
Vizita e deputetit dhe një investitori amerikan në një fshat të humbur. Mbasi I moren dhe ankesat e popullit, premtuan pafund, ata i hypin makinave dhe ikin. Është një ngjarje reale që ka shumë kohë që ndodh në Shqipëri.


Një film nga/A film by: Klajd Papadhimitri, Udhëheqes Artistik / Art director: Gjergj Xhuvani, Drejtor Fotografie/ Director of photography: Spartak Papadhimitri, Producent/ Producer: Dritan Huqi

Aktoret/Actor: Xhevahir Zeneli, Marko Bitraku, Myzafer Zifla