Prapa\Filmat e Edicionit të 7-të\KOHA, KOH╦ PAS KOHE  

KOHA, KOH╦ PAS KOHE | TIME, TIMEAFTER TIME

 

Viti 2010. Kosova është çliruar para 11 viteve nga forcat e NATO-s, nën udhëheqjen e SHBA ve. Forcat e NATO-s tashmë kanë kontroll të plotë të situatës së sigurisë në tërë vendin, por nuk janë fizikisht prezent në çdo qytezë të Kosovës.
Shumë kosovarë të cilët e kanë pritur çlirimin nga ana e NATO’s dhe SHBA ve, janë deshpëruar pas lufte kur kanë kuptuar se çlirimi vetvetiu nuk do t’i zgjedhë të gjitha problemet e tyre, por mund ta zgjedhë vetëm problemin e sigurisë. Ka ende të tillë që janë në pritje.


Producent/Producer: Blerim Gjoci, Birol Urçan,
Skenari, Regjia/Script, Director: Birol Urçan,
Ass. Regjise/Ass. Director: Albba Morina,
Drejtor i Fotografisë/D.O.P.: Genc Berisha,
Kamera/Camera: Agron Berisha,
Montazha/Editing: AtdheHoda,
Ndriqimi/ LightDesign: ArbenHajdini,
Toni/Sound: ValonMorina,
Muzika/Music: FatonDolaku, Birol Urcan,
Organizatore/Line producer: Gresa Ramadani

Rolet/Cast: Bislim Muqaj, Edona Reshitaj, Eshref Durmishi, Besart Sllamniku, Ylber Bardhi, Ard Islami, Muhamet Arifi,