Prapa\Filmat e Edicionit të 7-të\  

SHIHEMI | FAREWELL

 

Sinopsis:
Në përgjithësi në jetë flasim për gjithçka, për gjithçka që mund të flitet, sa ndonjëherë, duket sikur asgjëkundi s’ka një fjalë të vërtetë. Në fund të fundit njerëzit mbetën përballë me vetën dhe pasqyrë me njeri tjetrin.


Regjia/Directed by: Ermela Teli
Luajnë / Actors: Eneida Sinjari, Alvas Papandili , Guliem Radoja