Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit të 5-të\Osman Demiri - Rruga  

RRUGA

Agroni dhe Beni, dy vëllezër që jetojnë në një veturë në një parking, detyrohen të bëjnë çmos për të mbijetuar

Osman Demiri - I lindur më 25 shkurt 1965 në Kumanovë. Studoi Gjuhën dhe Letërsinë Shqipe në Shkup, Fotografinë në Milano dhe Historinë e Artit në Tetovë. Punon si fotograf dhe regjisor. Ka pasë ekspozita të shumëta personale dhe koletive të fotografisë. Jeton dhe punon në Gostivar.

Producent/Producer: Blerim Gjoci
Regjia/Director: Osman Demiri