Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit të 5-të\Arben Thaçi - Prapa Territ  

PRAPA TERRIT

 
Ndonjëherë frika nga terri mund të ketë pasoja tragjike.

Arben Thaçi ka realizuar pesë filma të metrazhit të shkurtër: “Falsifikuesi” (2001), “Amnezia” (2002), “Fotografi” (2003). “Pamja e Fundit” (2003), “Pëshpëritje” (2004) dhe filmin e dimplomës “Prapa Territ” (2007). Gjithashtu ka bërë regjinë e filmit të shkurtër
dokumentar “Një Jetë në Ikje” (2007)