Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit të 5-të\Aljonka Aliu - Dritë hëne  

DITE H√čNE

Një vajzë e re që punon si pastruese e qytetit, në rrethana të pazakonshme takohet me një hetues policie me të cilin nis një romansë. Nv ndëkohë, ajo dhe nëna e saj janë të detyruara ta
shesin gjakun e tyre për ta paguar avokatin e babit tv tyre të burgosur padrejtësisht…