Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit të 5-të\Fitim Shala - Historia e nje televizori  

HISTORIA E NJE TELEVIZORI

Permes televizorit te nje familjeje kosovare tregohet historia e kesaj familjeje dhe e Kosoves duke u ndalur ne datat kryesore.

Producent/Producer: Blerim Gjoci
Regjia/Director: Fitim Shala