Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit të 5-të\Gjëra që s’i kam thënë më parë  

Gjëra që s’i kam thënë më parë

Dy vajza të reja vendosin ta thonë të vërtetën para kamerave të njëra tjetrës…

Soena Lame është studente në Akademinë e Filmit dhe Multimedias‘Marubi’ në Tiranë. Ka mbaruar liceun artistik për pikturë dhe fotografi. Ky është festivali i parë ku puna e saj prezantohe