Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit të 5-të\Gentian Koçi - Antena  

ANTENA

Krishtlindje. Paskali, një ish-gjeneral në pension dhe i ve e i vetmuar, prêt telefonatën nga djali i migruar. Mirëpo, i vetmi njeri që e thërret është Shën Pjetri, pronari i agjensisë së funeraleve.