Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit të 4-të\Ilir Kabashi - Vdekja Solemne EN > 

Vdekja Solemne


SINOPSISI
Besim Topi, regjisor në kulmin e zhgënjimit dhe dehjes shkon tek sheshi i planifikuar i xhirimeve në hekurudhë. Atje takon një femër të re (Enxhin), e cila ka vendos t’i jap fund jetës së saj, duke i dalë trenit përpara. Në gjendje të dehur ai krijon raport me të. Që të dytë e rikthejnë njëri-tjetrin në jetë. Por, fundi është tragjik! Regjisori ia ndërron destinimin filmit.

BIOGRAFIJA
Ilir Kabashi, i lindur me 31.03.1974 në Istog, ka diplomuar në Degën e Regjisë së Filmit, në kuadër të Fakultetit të Arteve në Prishtinë.