Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit të 4-të\Ujkan Hysaj - Vaska EN > 

Vaska

SINOPSISI:
Bardha, një natë kthehet në shtëpi dhe e gjen babain e saj të dehur duke u argëtuar me një lavire. Ajo mundohet të ikën por babai i saj e ndal atë me forcë. Vetëm atëherë ajo kupton tendencën e babait të saj. E mbyll veten në banjo.

BIOGRAFIA:
Ujkan Hysaj u lind më 13.02.1984 në Prishtinë. Ka studiuar në Institutin për Film dhe Fotografi “Gjon Mili” në Prishtinë. Aktualisht është në vitin e fundit të studimeve në Fakultetin e Arteve (Universiteti i Prishtinës) për regji filmi.