Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit të 4-të\Amir Vitia - Te Liqeni EN > 

Te Liqeni

BIOGRAFIA
I lindur në Prishtinë më 01.03.1982. Është student i Regjisë së Filmit,Viti II në Fakultetin e Arteve në Universitetin e Prishtinës.

FILMOGRAFIA:
Filma artistikë të metrazhit të shkurtë:

“BISLIMI”- Qershor 2005
“URIME”- Janar 2006
“MOSMARRËVESHJA” - Qershor 2006
“FQINJËT”- Janar 2007
“TE LIQENI”- Qershor 2007

Është pjesëmarrës në disa festivale vendore dhe ndërkombëtare.