Prapa\Filmat\Filmat e Edicionit të 4-të\Luan Kryezij -Gjakemarrja EN > 

Gjakemarrja


SINOPSISI:

Fanatizmi i hakmarrjes shkakton ngujimin, gjë e cila shkakton privimin e lirisë edhe të atyre që e adhurojnë atë. Por, ata e fitojnë lirinë, madje duke e paguar edhe me jetën e tyre. Pse ekzistojnë luftërat kur ka mjaft tokë, ujë, diell e dashuri për të gjithë. A ia vlen që për një lule të këputur të prishet i gjithë kopshti?

BIOGRAFIJA

Luan Kryeziu u lind në Prizren më 1977. Shkollën fillore dhe të mesme gjithashtu i ka mbaruar në Prizren. Ka përfunduar Studimet Master në Drejtimin e Arteve Dramatike në Fakultetin e Arteve në UP dega e Regjisë së Filmit. Është aktor i diplomuar dhe në të njëjtën kohë absolvent në Fakultetin Juridik në UP.