Prapa\Filmat e Edicionit të 11-të\UDH╦TIMI  

UDH╦TIMI

 

Genci i paraliizuar pas nje aksidenti me motorr, perjton udhetim astral. Por dilema e tij eshte te kthehet tek trupi i tij fizik apo te vazhdoj me pjesen astrale?!


Producenti: Gazmend Nela dhe Arben Shala
Co-producer: Blerim Gjoci

Skenari: Gazmend Nela

Regjia: Gazmend Nela

Kamera/DoP: Amir Vitija

Montazha: Arben Shala

Toni: Agron Demolli

Dizajni I zërit dhe miksazhi: Armend Shala dhe Miri Nushi

Muzika: Memli Kelmendi

Luajne: Mevlyd Osmani, Naser Shatrolli, Edona Sopaj