Prapa\Filmat e Edicionit të 11-të\MY CITY SCREAMS  

MY CITY SCREAMS

 

Tregimi dhe personazhet janë të trilluar. Në film flitet për dhunën dhe krimin brenda qytetit, Me një qytet i cili është i udhëhequr nga një grup gangsterë. Vrasje, dhune, droge e karakterizojnë ketë qytet i cili është ne duart e një gangsteri. Por në anën tjetër kemi edhe te mirën, ajo e cila e detyron Trimin që të largohet nga kjo grup. Është dashuria e Trimit mes Anës. Vështirësitë e Trimit i cili duhet ti kaloj për të arritur qëllimin e tij me Anën. Që të ikin nga ky qytet dhe të jenë të lirë.

The story and the characters are fictional. The movie is about the violence and the crime within a city; a city run by a group of gangsters. Killings, violence and drugs are some of the characteristics of this city, whose fate is in a gangster’s hands. But, in the mean time we have the good in it, the good that is making Trim leave this gang. It’s Trim’s love, Ana. Trim’s main challenge is to make it out of this city and live free.


Producent/ Producer: Arben Fejzullau (FrameIN)

Skenari/ Script writer: Ibrahim Deari

Regjia/ Directed by: Ibrahim Deari

Kamera/DoP: Ibrahim Deari

Montazha/ Edited by: Erman Memedi

Skenografia / Set design: Ardian Kadriu

Kostumet/ Costumes: Gane Deari

Make up: Ami Ismaili

Luajne/ Cast: Maylinda Kosumovic, Shkelqim Islami, Musa Isufi, Mirsad Abazi, Ismail Kasumi, Muzbajdin Qamili, Gani Veseli, Elmir Sejfullai, Sami Mustafa.