Prapa\Filmat e Edicionit të 11-të\AMEL  

AMEL

 

Filmi bënë fjalë për aktoren Amel, e cila e provon fatin e një audicioni të filmit të një produksioni ndërkombëtarë. Ajo arrin të kualifikohet dhe të marr një rol në këtë film por më vonë i shfaqen pengesat në rrugëtimin e saj.

The movie is about the actress Amel, who is going to go to an international movie audition. She makes it to the final, but that’s exactly when the struggling starts.
Dy stilla nga filmi:


Producent/Producer: Sunaj Raça

Skenari/Script Writer: More Raça

Regjia/Directed by: More Raça

Kamera/DoP: Latif Hasolli

Montazha/ Edited by: Sunaj Raça

Toni/Soung: Oktaj Raça, Agron Demolli

Muzika/ Music: Oktaj Raça

Kostumet/ Costumes: Yllka Vala

Skenografia/ Stage design: Yllka Vala

Organizimi/ Set manager: ArenaFILM

Titrat/Subtitles: ArenaFILM

Luajne/ Cast: Makfire Miftari, Shengyl Ismajli, Hazir Haziri, Veton Osmani, Bekim Mulaj, Arvanit Krasniqi