Prapa\Filmat e Edicionit të 10-të\WHO IS NEXT?  

WHO IS NEXT?

 

Madje edhe në ditët e sotme, civilizimi po vuan nga diktatorët. Njerëzit vijnë e shkojnë, mirëpo idologjitë trazojnë kuptimësinë e qenjeve tona. Nuk ka njerëz të këqij, ka vetëm ide të këqija.

Even at this time, civilization suffers from dictators. People come and go, but the bad ideologies agitate meaningfulness of our beings. There is no bad people, but bad idea.


Skenari dhe regjia/Screenplay and directed by: Besim Ugzmajli;
Kamera/DoP: Besim Ugzmajli;
Montazha/Edited by: ACTFILMS

Luajnë/Starring: Ali Krasniqi, Fjolla Nushi, Arben Marevci, Arben Bajgora