Prapa\Filmat e Edicionit të 10-të\ASHENSORI  

ASHENSORI / ELEVATOR

 

Rrëfim fiktiv për shkrimtarin i cili është ne krijimin e romanit të tij të ri. Ngjarja zhvillohet në një hyrje të mbyllur hermetikisht , ku shkrimtari takohet me shume karaktere të çuditshme e të zhurmshëm që i shkaktojnë shqetësim për krijimin e tij artistik ... Lufta në mes të Shkrimtarit dhe banorëve vjen kur shkrimtari i heq siguresat dhe ndal lëvizjen e ashensorit .

Imaginary story about the writer who is writing his new novel. The story unfolds in a hermetically closed building, where the writer meets lots of weird, noisy characters, who disturb him and his creative process. The “fight” between the writer and the neighbors starts when, the writer decides to unplug the elevator.


Abfilm & ISSTRA punëtoria kreative;
Producent kreativ/ Creative producer: Isa Qosja;
Producet/Producer :Burbuqe Berisha ,Shkumbin Istrefi;
Skenari/Screenplay: Burbuqe Berisha;
Regjia/Directed by :Burbuqe Berisha;
Kamera/Camera :Bujar Berisha;
Ass. i kamerës/ Camera ass.: Trim Musliu;
Drejtor Fotografie/DoP:Samir Karahoda;
Montazhi /Edited by:Agron Vula;
Kostumet/Costumes: Albulena Borovci;
Skenografia/Set Design: Mentor Berisha;
Grimi / Make Up:Vjosa Metaj;
Muzika/ Original music :IlirOS

Luajnë/Starring:Donat Qosja, Xhevdet Jashari, Fatmir Spahiu, Rabije Kryeziu, Kumrije Hoxha,
Albulena Kryeziu, Annamorea Tjara Nixha, Bekë Llolluni